Levensverhalen en andere publicaties

Je droomt al tijden van het uitgeven van een eigen publicatie, wil je levensverhaal op papier zien verschijnen of dat van een dierbare reconstrueren en delen met familie. Maar hoe doe je dat, en wanneer? Je tijd en aandacht gaan uit naar andere zaken en de mensen die belangrijk voor je zijn. Stiekem hoop je op een taaltoverfee die je droom naar wens kan laten uitkomen. Ik zeg je: die bestaat! Hoe geweldig zou het zijn als je in een aantal simpele stappen je publicatie gereed had?

Er komt heel wat kijken bij het schrijven en/of samenstellen van een publicatie. Wat wil je overbrengen en hoe doe je dat? De structuur van je verhaal, rode draad, redactie, opmaak en drukwerkbegeleiding spelen een grote rol. Als dat allemaal naar wens is, kan een manuscript gedrukt worden als bundel of boek. En dat kan behalve via een uitgever tegenwoordig ook heel goed in eigen beheer via printing on demand (pod) opties.

Wat de meeste mensen met dergelijk dromen echter ontbreekt is tijd: tijd om de puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ te zetten, tijd om de publicatie-opties goed uit te zoeken. Misschien kan je wel wat ondersteuning gebruiken op het vlak van taal, opzet en afwerking. Of zou je je tekst graag aan iemand anders voorleggen die er met een frisse en neutrale blik naar kijkt. Voor al deze dingen ben je bij je taaltoverfee aan het juiste adres!

Vind je het fijn om iemand met hart voor jou en je verhaal deelgenoot te maken van je plannen? Maak gerust (want geheel vrijblijvend) een afspraak om eens te zien waar je staat met je schrijfsels en om in kaart te brengen wat je wensen zijn. Ik voorzie je graag van tips! Daarmee kan je vervolgens zelf aan de slag.

Wil je liever meteen een stap verder zetten met mijn hulp? Ik ben je graag van dienst als freelance schrijver/redacteur bij het daadwerkelijk realiseren van de gewenste publicatie. Dat kan al vanaf € 50,- per 1000 woorden, zonder btw (vrijgesteld)!

Story Terrace
Op het vlak van levensverhalen kan ik je ook van dienst zijn vanuit mijn positie als senior schrijver bij Story Terrace: een internationaal biografencollectief met vestigingen in Amsterdam, Londen en New York.

Story Terrace is interessant voor wie op concrete wijze zijn, haar of andermans levensverhaal wil realiseren voor de prijs van een fijne, op maat gemaakte vakantie. Story Terrace werkt alleen met professionele schrijvers, journalisten en auteurs van vooraanstaande kranten, bekende uitgeverijen, de beste universiteiten, schrijfopleidingen en journalistieke studies.

De formule van Story Terrace maakt het mogelijk dat je al vanaf € 1750,- in zeven stappen en circa 12 weken het gewenste levensverhaal tot leven ziet komen en je boek(en) in handen krijgt! Die zeven stappen zien er als volgt uit:

1. Schrijversmatch
2. Welkomstpakket
3. Vragenlijst
4. Interviews
5. Foto’s
6. Feedback en commentaar
7. Druk en bezorging

De begeleiding van het gehele traject is in handen van het team van experts van Story Terrace, dus ook de eindredactie, vormgeving en drukwerkbegeleiding! Als senior schrijver verzorg ik alleen de interviews met jou en/of degene om wie het gaat en de tekstuele uitwerking hiervan.

Wil je meer weten? Neem eens een kijkje op mijn auteurspagina bij Story Terrace.

Logo Story Terrace

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close