MELODIE – Madli & Marietje

Poster

.

Wie:      Madli en Marietje, plus band

Wat:      â€˜Melodie’, concert

Waar:  Beverwijk, Kennemer Theater

Wanneer: 10-10-2009, 20:30

.

Madli en Marietje. U heeft ze nog niet gezien, maar schrijfster dezes wel! En wat kunt u verwachten wanneer u zaterdagavond 10 oktober a.s. naar het Kennemer Theater te Beverwijk komt? Een duo met sprankelende ogen, innemende charme, en een flinke dosis lef. Ja, u treft twee zeer gedreven jonge vrouwen met een passie voor muziek, begeleid door een enthousiaste band.

.

Spontaan plan

Wat begon als een spontaan plan van twee goede vriendinnen veranderde gaandeweg in een serieuze aangelegenheid. De twee dames wilden wel eens hun favoriete nummers uit de pop- en musicalwereld voor publiek op de planken ten gehore brengen. Mét band. Of dat te realiseren zou zijn? Wel, zoals u ziet aan deze aankondiging hebben ze het nog voor elkaar gekregen ook.

.

Voorbereidingen

De afgelopen maanden stonden zodoende naast de gebruikelijke bezigheden voor werk en studie in het teken van voorbereiding op het aankomende concert, ‘Melodie’ gedoopt. Liedjes werden doorgenomen, arrangementen herschreven; plannen werden gesmeed en kelen werden gesmeerd. En er werd er druk gerepeteerd: beide dames zullen niet alleen hun eigen favoriete melodieën met u delen, maar er ook een aantal in duet met elkaar zingen.

.

Concert

Madli en Marietjes ‘Melodie’ zal u zeker verrassen. Ondanks die Nederlandse naam mag u rekenen op vooral Engelse muziek: bekende nummers uit de jaren ’60 sluiten zich aan bij populaire liedjes uit de jaren ’90, afgewisseld met recente hits en bekende songs uit de jaren ’80. Speelse popliedjes omarmen musicalklassiekers alsof ze nooit anders hebben gedaan. En wat dacht u van een liedje of twee in het Ests, de moedertaal van Madli, daar haar wortels in Estland liggen?

.

Zo, we gaan dus naar Madli en Marietjes ‘Melodie’ op zaterdagavond 10 oktober in het Beverwijkse Kennemer Theater. Staat genoteerd! Heeft u er ook al zo’n zin in?  

.

.

Meer info? Zie de MySpace van Madli & Marietje of de website van het Kennemer Theater.

.

.

Img_1092

..

.

.

.

Foto: Mehran Razaghi

.

Categories Divers | Miscellaneous

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close