Ik laat iets bij je achter..

Ik laat iets bij je achter / Jij neemt iets van me mee..

Woorden als akkoorden van een niet-gezongen lied / Hangen in verlangen als een waas tussen het riet / Als een scheidslijn van het niet-zijn van wat ooit begonnen is / Uit eerbied voor wat men ziet / als de deugd van het gemis

Jij laat iets bij me achter / Ik neem iets van je mee..

Mijn tranen smelten samen in een eindeloze zee / Waar het einde een begin vormt voor het breekpunt in ons twee / En loom laveren stromen in de branding van het tij / Als dromen die ontkomen / Aan de hebzucht van de tijd

Ik ken geen spijt..

Ik  laat iets bij je achter / Jij neemt iets van me mee.

..

..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close