Struisvogelpolitiek

Zoveel wat ik je zou willen vragen.. zoveel wat ik je zou willen zeggen! / Met moeite hou ik me in, schaar ik mezelf achter de denkbeeldige grens / Hoe maak ik je duidelijk wat ik bedoel, zonder mezelf al te veel bloot te geven?/ Teveel staat op het spel, nu ik me welkom voel in je vriendschap

Kon ik je maar eerlijk vertellen hoe je straalt, hoe je hart zich weer opent als je denkt aan je thuis! / Ja, een dromer, dat ben je; en een denker ineen, vervuld van de passie om te gaan waar je wil / Hoe doe ik je beseffen dat je me eert met je vertrouwen, dat ik je koester als een schat? / Las je maar mijn gedachten, dan zou je weten wat ik voel!

Want nee; dit is geen raadsel, geen doolhof van de ziel / Toch draaien we beiden om wat we niet willen zeggen, niet uit kunnen leggen, bovendien.. / Maar wil je begrijpen wat dit alles betekent, wat het diep in je losmaakt, net als bij mij? / Wees dan verstandig, en ontken het niet langer; we laten pas los als het woord is gevallen

En scherven brengen geluk..

.

.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close