Vrij

Ik voel het rijzen van verlangen, in jouw stille kracht verwoord / In golven spoelt het aan, als wrakhout in de branding / Hoog gedragen, stuk geslagen, op de vloedlijn van het tij / Want deze nacht omhult in flarden wat er leeft in jou en mij

.

Warm en nat verdrijft de hartstocht wat voorheen nog werd gesmoord / Wat jouw denken overstemt, en mijn wezen overspoelt / Wild omhelzend, blind verkennend, zo vol honger en nabij / In jouw armen dook ik onder, stil de wellust ver voorbij

.

Ik druk je aan mijn hart, voel jouw handen om mijn borsten / En opwindend zijn de sporen van jouw tergend trage tong / Zout en zoet versmelten samen in een storm van razernij / Nu we dankbaar zijn verdronken in de diepte van dit ‘wij’

..

..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close