Omroep Zenit

Ben jij het ook beu, de manier waarop de Nederlandse televisie de multiculturele samenleving en de moslims in beeld brengt? De steden van Nederland kolken en bruisen en worden steeds meer een mix van invloeden en nationaliteiten. Maar de Nederlandse televisie doet alsof het nog steeds 1960 is. Alsof iedereen in dit land Jan Smit heet en uit Volendam komt. Alsof iedereen met een kleur of een buitenlandse naam een bedreiging en een probleem is. Dat moet anders. Dat kán anders. Omroep Zenit gaat daar met jouw hulp voor zorgen!

Wat wil Omroep Zenit? Heel simpel. Wij willen Nederland en de wereld daarbuiten in alle multiculturele heftigheid laten zien. We praten niet over, maar mét de mensen. We willen de radio en televisie maken die horen bij het nieuwe multiculturele Nederland. Want Nederland is van ons allemaal! En de radio en televisie kunnen ook van jou zijn!
.

Kijk hier en meld je aan bij omroep Zenit: http://www.omroepzenit.nl

Download flyer_omroep_zenit.pdf

.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close